dijous, 15 de maig del 2008

Marca Ciutat

Ahir vam presentar Marca Ciutat, el congrés sobre citymarketing que farem a Figueres els propers 13 i 14 de juny.
Em fa molta il·lusió aquest congrés per què crec que és un dels camps del màrketing que més futur té i al que hem d'estar molt atents tots els que treballem o ens interessa la comunicació política.

Avui en dia, totes les ciutats s'estan repensant i estan intentant atraure a visitants, inversors, compradors, alhora que intenten augmentar la valoració de la ciutat a la seva ciutadania. Per tot això, el citymarketing és l'eina imprescindible.

Crec, que podrem reunir a Figueres durant dos dies, lo milloret que hi ha en la creació de marca de ciutat i en la difusió d'una ciutat al món.


En aquestes jornades hi participaran: Toni Puig, Ferran Mascarell, Benedetta Tagliague, José Antonio Donaire, Rafael Alberto Pérez, Ferran-Ramon Cortés, Jaume Angerri, Diane Cambon, Albert Medran, Carles Llop, Jorge Gerez, Sergi Toboso, Enric Vilert, etc.

La inscripció és de 90 euros i les inscripcions es poden fer a l'Oficina de Turisme de Figueres 972 503 155 turisme@figueres.org

Us animo a participar-hi
//marcaciutat.blogspot.com

3 comentaris:

Roser ha dit...

Felicitats Pau per la iniciativa.

Anònim ha dit...

Que és el Congrés Marca ciutat?

pau ha dit...

Gràcies Roser!
Anònim,
És un congrés sobre citymarketing, sobre com utilitzar les eines del marketing per posicionar una ciutat en la xarxa de ciutats. En definitiva, sobre com vendre la ciutat.
A //www.ccaii.net et podràs descarregar el programa en format pdf