dimecres, 19 de març de 2008

El 9 de març a FerrazPer fí he pogut pujar una imatge de la nostra estada a la seu del PSOE a Ferraz la nit del 9 de març.
En aquesta foto sortim els tres "expedicionistes" que ens vam desplaçar a Madrid - l'Albert Medran, en Ferran Fernandez i jo-i en Miguel Sebastián.

Va ser una experiència molt interessant poder viure una jornada electoral des de les "entranyes" del PSOE. En Ferran estava a la seu del PP del carrer Gènova i ens informava de l'ambient i les notícies que allà es produïen.

A diferència dels companys periodistes, jo i l'Albert, vam tenir tota la nit per poder moure'ns per Ferraz sense la pressió d'haver de fer la crònica i per tant, vam tenir molta llibertat per parlar amb la gent, consultar dades, seguir les compareixences, etc.

La pròxima excursió.....a Washington!

5 comentaris:

Marc. ha dit...

Quant del 4at Cinturó en diuen Ronda del Vallès, per cert s’està executant tot i que hi ha consellers que tenen la “paxorra” de dir que no es farà mai.
Quant als tant criticats barracons, repasseu hemeroteques, ara se’ls anomena mòduls educacionals prefabricats, i curiosament el seu nombre a augmentat espectacularment.
Quant es titlla de terroristes a aquells que amb una majoria parlamentària, llum i taquígrafs (equivocats o no) apostaven pel transvasament de l’Ebre , o uns altres pel transvasament del Roine; i després s’assalta silenciosament la propietat d’un ciutadà per tal de fer una “Captació d’aigua del Segre” (per cert, principal afluent de l’Ebre a Catalunya) tot i que el Conseller de medi ambient va prometre en un plenari del parlament, i en un article en un diari que això era fals, i ai l’as!! A l’hora el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques amb mitges veritats ho acaba reconeixent.
Quant el president del teu país (per cert fa més de 40 anys que hi viu, i més de 30 que assumeix càrrecs de gran importància dins de l’administració catalana) en el plenari del parlament diu “tomar” quant vol dir prendre, o en l’enterrament del magnífic poeta Palau i Fabre, diu “Palau i Febrer”....., i no mencionarem, rodalies, TGV, Carmel, Aeroport del Prat, Conselleria de Interior, apagades, incendis a hospitals, finançament, estatut..... està passant quelcom, no??
Doncs no, perquè Catalunya no es res més que una comunitat autònoma, no som ni nació, ni país, ni res, perquè les institucions catalanes són de fireta i folklòriques, perquè Los Santos, ABC, Mundos i companyia tenen raó, o poder no??? Doncs sí, perquè els primers que actuen com si tot això fos cert, són els mateixos votants de certs partits nacionalistes, els quals estant acomplexats i no contemplen canviar el sentit del seu vot, ja que per ells són més importants els seus complexes, que el bé de la nació que ells diuen que existeix.

Anònim ha dit...

L´anterior comentari té tota la raó per una societat/persona il.lustrada, crítica i amb opinió. Però aquesta visió "elitista" dista força de la del comú dels mortals que habitem Catalunya (a la qual estimem) i que potser prefereixen "anar tirant" i "millorar" a poc a poc. I sembla que s´ha hagut d´escollir entre el candidat dolent (ZP) i el pitjor (Rajoy). Crec que ERC hauria de posar els punts sobre les i´s al PSC en el que és la defensa dels interessos de Catalunya d´una manera clara i valenta. Potser així sortiran reforçats i no com ara que estan difuminats i a la baixa

Vicent Martínez ha dit...

El Ferran està posat amb fotoshop o és que a Madrid us vau enfadar?

Haha!

pau ha dit...

Cento,
és fotoshop! En Ferran no va venir, es va quedar a Andorra!
Ja, ja, ja

Albert Medrán ha dit...

quina gran nit!!!

què has fet ja, Pau, que t'escriuen aquestes rèpliques?