divendres, 3 d’octubre del 2008

Apunts

Tres apunts per aquest fred divendres d'octubre:

- El debat d'ahir entre Palin i Biden va anar tal i com havia previst. Felicitats per els estrategues de tots dos. Tots dos van complir amb els seu objectius. Biden controlant-se davant Palin i sense mostrar-se molt condescendent i Palin treient petroli entre els seus votants. La seva apel·lació crítiques a les dos W: Washington i Wall Street i la seva candidatura a representar el canvi, van ser molt convincents. és el populisme soft.

- Dimarts es va emetre un reportatge molt interessant en prime time a TV3: Empúries, l'ànima de Catalunya.
La conclusió no és res nou pels empordanesos: L'Empordà és l'ànima de Catalunya. Aquesta ànima es va formar per els grecs, els romars i els nostres ibers, els indeketes. Ara només falta, que els nostres polítics en prenguin nota i no esvulguin carregar "l'ànima de Catalunya"

- La comunicació de Zapatero continua fallant. Pocs dies després de la seva "boutade" a Nova York on presumia de superar a Italia en PIB i de superar a França en dos o tres anys, el president Sarkozy convoca una reunió per avaluar la crisi internacional i convoca a tots els responsables de la política financera europea, el president de la Comissió i els presidents de Gran Bretanya, Itàlia i Alemanya. No convoca al tigre espanyol? Cal anar en compte a l'hora de comunicar, ja que de presumir a fer el ridícul, només hi ha un pas.