divendres, 8 de febrer de 2008

Pierre Giacometti: valors i eleccionsEl proper dimecres 13 de febrer, el CCAII i el màster de Cultura i Comunicació de la UdG que dirigeix en Pep Nadal, portem a Girona el gran consultor polític francés, Pierre Giacometti.

Giaco, és considerat el veritable "spin doctor" de França. Director General d'IPSOS consulting fins fa un mes, ha estat assessor de molts dirigents polítics i un fí anal·lista. Ell va ser el primer que va pronosticar que Jean Marie Le Pen passaria a la segona volta de les presidencials del 2002, deixant fora a Lionel Jospin.
Actualment s'el considera un dels principals assessors de Nicolas Sarkozy.

Pierre Giacometti oferirà la conferència
"El retorn a la política. La importància dels valors en la política del segle XXI" a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la UdG, a les 18h.

Aprofitant la presència del Sr. Giacometti a Girona, el CCAII i El Punt, hem organitzat un debat electoral per analitzar les properes eleccions generals del 9 de març.
En aquest debat electoral hi participaran:
Pierre Giacometti, Antoni Segura, Director del Centre d'Estudis Internacionals de la UB, Josep Martinoy, redactor en cap del Punt i jo mateix.

El debat tindrà lloc el mateix dimecres 13 a la Sala d'actes d'El Punt a les 20h.

Tots dos actes estan oberts a tothom. Us animo a participar-hi