dimarts, 5 de febrer del 2008

Trobada blocaire amb els candidats d'ERC




Ahir dilluns, un grup de blocaires gironins vam ser convidats per Francesc Canet, Joan Puig i Miquel Bofill a parlar sobre blocs i política.

Aquesta trobada, sorgida a rebuf de la Catosfera, va ser interessant per a conèixer saludar a blocaires com Eduard Batlle, Narcís Sastre, Camil Ros, Josep Ma. Aguirre, Dolors Bassa, Guillem Alsina, Carles Ferrer, entre altres.

La trobada va ser interessant, però el que m'agradaria destacar és una reflexió que va fer l'editor Quim Curbet. Més o menys venia a dir "Tot això de la blogoesfera està molt bé, però al final, ens acabem trobant en trobades de blocaires on ens podem veure les cares i el fruït més important de la Catosfera serà un llibre de paper sobre la trobada. Al final, tornem a l'orígen, a la comunicació directe i a l'escriptura en format paper"

Aquesta reflexió, em va fer pensar en les paraules del gran Roberto Izurieta que tant ens van agradar a mi i a en Marc Teixidor:

"Tota comunicació ha de ser directa, pròxima. Utilitzis el mitjà que utilitzis - TV, ràdio, internet- t'has de comunicar com si el teu interlocutor estigués davant teu. Evita la gesticulació, aixecar el tó de veu, la retòrica, etc. depenen del mitjà en el que estiguis. Has de conèixer el mitjà i comunicar-te a través d'ell com si el receptor estigués davant teu"


Aquesta lliçó és aplicable, sobretot, en els blocs.

PD: Porra pel Superdimarts: McCain - Hillary. És una porra arriscada, ja que veig que Obama puja molt fort i té moltes opcions de guanyar la nominació, de totes maneres, crec que la Hillary guanyarà. Per poc, però guanyarà. I sinó, quedarà tot obert.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sobre la porra, jo dono dos vots, el de l'esperança, i el de la realitat:
1. qui vull que guanyi: obama.
2. qui crec que guanyarà: hillary.