divendres, 22 de febrer del 2008

Conferència d'Andrés Ortega




El proper dijous 28 de febrer, en el marc del cicle de conferències "Els grans debats de l'era de la comunicació" que organitzem el CCAII i el Màster de Cultura i Comunicació de la UdG, tindrà lloc la conferència "La força d'uns pocs. El paper dels vells i els nous agents polítics en l'escenari internacional" a càrrec del Sr. Andrés Ortega, director de la versió espanyola de la revista Foreign Policy.

Fa temps que volia poder organitzar aquesta conferència, ja que Andrés Ortega és un dels més destacats experts en política internacional que hi ha a Espanya. Actualment és el director de la versió espayola del FP, és editorialista d'El País i exdirector del Departament d'Estudis de la Presidència del govern de Felipe González.

Conferència Dijous 28 de febrer a les 18h. a la Sala de Graus de la Universitat de Girona

2 comentaris:

Marc. ha dit...

Pau , disculpa per la falca publicitaria, espero que no t'enfadis:

Avui dissabte (23/02/2008) a les 20:15 hores, la meva germana fa l'última proba del concurs de La Vanguardia "La Vanguardia busca presidente", es tracta d'una xerrada al Cercle Esport de Figueres (a sobre del LIZARRAN), l'assistència de públic es vital per seguir endavant amb el concurs, de moment els tres primers són un home d'Alacant, un home de València i com a representant de Catalunya i la meva germana.
Si podeu veniu a donar suport, i per aconseguir entre tots que una figuerenca guanyi el concurs.
Gràcies.

i per saber més del concurs http://presidente.lavanguardia.es/index.php,

tambè podeu ajudar enviant un SMS al 7744 amb el text tbp pirata.

pau ha dit...

Només faltaria, Marc!
Espero que guanyi la Rosa. Ànims!