divendres, 29 d’agost del 2008

El contratac de Mc Cain













Ja ho va dir l'altre dia Dick Morris a la FOX, "Si Mc Cain presenta de vicepresidenta a una dona, tindrà la victòria més a prop, si a més és de mitjana edat i amb experiència gestora, millor"

Touché. Per aquí han anat els tres. Mc Cain ha presentat al seu ticket electoral:

Sarah Palin, governadora d'Alaska, 44 anys, 5 fills.

Un OPA hostil a l'electorat de Hillary Clinton. A per les "soccer mum"

3 comentaris:

Albert Medrán ha dit...

Jo tinc els meus dubtes de que precisament Palin el situi més proper a la victòria... en primer lloc per què en realitat els vicepresidents no tenen tant pes com des de fa una setmana s'està enunciant. I en segon lloc, perquè no representa una soccer mum mitjana, no té una gran experiència gestora (és curiós que amb el què basen l'atac a Obama presentin una vice igual), etc.

Crec que això és més ying yang que una altra cosa: sense voler-ho s'ha equilibrat i tornem al punt inicial... i si mirem les enquestes dels darreres dies alla ho tenim!

estic preparant post d'això per demà; espero els teus comentaris!

Anònim ha dit...

Pau i Albert,
l'elecció de Palin, crec que es molt encertada. No representa poder les soccer mums, perquè no té el perfil exacte, però si que representa un tipus de dona dels estats units(religiosa, pro armes, contra l'abortament, etc). A més a més li dona a Mc Cain la ala extrema del partit i s'apropa a les dones pro Hillary que senten que ja es hora que una dona ocupi un lloc com la presidencia o la vice presidencia. L'edat es correcte, amb lo únic que poder falla per mi es en l'experiencia, o fins i tot encara diria més, li falta que sigui una persona amb una trajectoria de coneixements economics prou gran com per suplir a Mc Cain amb aquest terreny (tot i que en aquests moments les enquestes diuen que els americans prefereixen McCain per superar la crisis economica). Ah!!! i per últim és una dona que té relat, casada amb el novio de l'institut, alcaldessa, lluitadora contra la corrupció, 5 fills un amb sindrome de dawn, etc...

pau ha dit...

Totalment d'acord Ferran