dimarts, 28 d’abril del 2009

Marca Ciutat 2009














Ahir vam presentar la segona edició del Marca Ciutat. El seminari més important sobre Citymarketing que es fa a Catalunya.

Enguany el farem a Roses els propers 19 i 20 de juny, a les magnífiques instal·lacions del Teatre i amb la inestimable ajuda de l'amic Teixidor.

Estic molt content del programa que estem preparant. De moment ja tenim tancat el programa del seminari i centrarem cada dia a un tema. El primer dia, el divendres 19 de juny estarà centrat a la creació de marca de ciutat, i hi participaran grans professionals del marketing i del branding. Alguns dels noms són: Josep Chías, una eminència en el món del màrketing, Toni Puig, el "gurú" de les ciutats, Antonio Núñez, la persona que més sap d'storytelling a Espanya, David Riu, director dels estudis de branding de la URll/La Salle, etc.
I el segon dia el dedicarem a comunicar la ciutat. I hi participaran reconeguts experts en comunicació com Antoni Gutiérrez-Rubí, Lluís Pastor, Enric Casas, José Antonio Donaire, entre altres.

Us animo a visitar la web del seminari: Marca Ciutat .

La principal novetat del Marca Ciutat 2009 però, no és el programa, sinó els dos nous espais: Espai Tallers i Speech Corner. Dos novetats que ens ajudaran a crear un espai d'interrelació entre el professionals de la promoció econòmica de les ciutats, dels professionals del màrketing i el turisme, de la comunicació, etc.

En breu, us informaré del programa d'aquests dos nous espais.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats pel programa i per la web. Novament, no m'ho perderé.

pau ha dit...

Moltes gràcies Guillem

Albert Medrán ha dit...

Jo tampoc m'ho perdré!

e-Xaps ha dit...

Increíble el programa. Moltes felicitats, Pau

Marta ha dit...

Encara no t'ho havia dit?
Felicitats macos!!!