dimarts, 8 d’abril de 2008

Figueres Tribuna ObertaDilluns, vam presentar Figueres Tribuna Oberta, un fòrum de reflexió sorgit de la societat civil i amb el recolzament de l'Ajuntament de Figueres que pretén apropar el pensament i la reflexió a la nostra ciutat, i que ens hen demanat al CCAII que ens n'encarreguem de l'organització i la coordinació.

El format de FTO, és un sopar col·loqui amb diferents personalitats del món polític, econòmic i social.

La primera conferència serà el proper dijous 24 d'abril a l'Hotel Empordà i haurà com a ponent el Sr. Xavier Sala i Martín.

Més pensament i reflexió a l'Empordà

6 comentaris:

**Clausewitz** ha dit...

enhorabona per la part que toca i sort!

pau ha dit...

Merci Albert

Anònim ha dit...

Pot ser interessant. El primer ponent deixa el llistó molt alt. Espero que aquesta iniciativa tingui una continuitat al llarg de l'any i no només al principi, que és quan tothom està motivat .

pau ha dit...

Em sembla que la continuïtat està garatida,i més tenint en compte la resposta de la gent

Anònim ha dit...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Placa de Vídeo ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Placa de Vídeo, I hope you enjoy. The address is http://placa-de-video.blogspot.com. A hug.