diumenge, 26 d’octubre del 2008

L'hora del reberend Wright?








El reverend Jeremiah Wright, és el capellà que va introduïr a Barack Obama al cristianisme i sempre ha estat el referent per ell i la seva dona, Michelle.
El problema del capellà Wright és que és una mica massa radical i sobretot, una mica massa bocamoll. De fet, Wright ja va tenir una aparició estel·lar durant la precampanya i Obama va haver de distanciar-se'n públicament i deixar clar que no compartia les seves opinions.
Fa uns mesos que es van fer públics uns videos de sermons del reverend wright on aquest cridava "Que Déu maleeixi Amèrica" i fins hi tot, justificava l'11 de setembre per la política exterior nord-americana.
L'aparició de Wright, va erosionar la campanya del senador per Illionis en el seu moment i em pensava que el Sr. Wright seria una de les estrelles de la campanya. I no ha estat així. De moment, les estrelles de la campanya són Sarah Pallin, Joe the Plumber i Collin Powell.

Em resisteixo, però a creure'm que el reberend Wright no tindrà la seva quota mediàtica en aquesta campanya, i ja només pot ser aquesta darrera setmana.

Les opcions de Mc Cain, passen per desacreditar a Obama davant "la nació conservadora" i per aconseguir-ho, el pare Wright és una mina...