dijous, 15 de gener del 2009

Lliçons Obama














Per el proper dissabte 17 de gener, els amics Albert Medran i Antoni Gutierrez-Rubi han organitzat una marató de comunicació titulat "Lliçons Obama" que es realitzarà al Centre Internacional de Premsa de Barcelona que dirigeix l'amic Xavier Batalla.

Es tracta d'analitzar al llarg del matí, diferents aspectes de la campanya de Barack Obama, a tres dies de la seva presa de possessió. En aquesta marató hi participen una vintena de persones vinculades a la comunicació, lapolítica, la publicitat, el periodisme, etc.

Hi participaran molts companys del món de la comunicació política i alguns dels que vam anar a Washington el passat mes de novembre. Noms com Antoni Gutierrez-Rubí, Marc Teixidor, Guillem López Bonafort, Toni Aira, Lourdes Muñoz Santamaria, Vicent Martinez, Carles Puigdemont, Albert Medran, Xavier Peytabí, Marta Albes, Silvia Majó, Carlos Guardian, Carlos Gómez, Montse Prats, Marc Cortés, Marc Pallarés, Ruben Novoa, José Rodríguez, Joan Riera i Juan Víctor Izquierdo.
Les ponències tenen una durada de cinc minuts i a mi m'ha tocat analitzar l'estratega d'Obama, David Axelrod, a les 10:10h.

Us animo a deixar-vos passar per el CIPB el proper dissabte 17 de novembre i aprofundir en les lliçons d'Obama